2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Kesin Kayıta Hak Kazananların Listeleri Açıklanmıştır.

Sayın Velilerimiz;

 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuzda öğrenim görecek öğrencileri belirlemek üzere 01-07 Temmuz 2022 tarihleri arasında aday kayıt başvuruları kabul edilmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ve Çocuk Kulüpleri Yönergesi doğrultusunda başvurular incelenmiş değerlendirme yapılmıştır. Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde belirtildiği üzere kayıtlarda bir sonraki eğitim öğretim yılında zorunlu eğitime başlayacak olan çocuklara (1. Sınıfa) öncelik tanınmasına dikkat edilerek, okul kapasitesi doğrultusunda bir sonraki yıl birinci sınıfa başlayacak olan öğrencilerimizin tamamı (ekim,kasım,aralık 2016 ve 2017 doğumlu öğrenciler)kesin kayıt olmaya hak kazanmıştır. Kesin kayıt hakkını kazanan velilerimizin kesin kayıtlarını yaptırmaları için 21Temmuz-29Temmuz 2022 tarihleri arasında(21-22 Temmuz Sabah+kulüplü velilerimiz /25-26 Temmuz sabahçı velilerimiz /27-28 Temmuz öğleci velilerimiz) okulumuza gelmeleri gerekmektedir. Kendi grupları için belirtilen tarihlerde mazeretleri sebebiyle gelemeyecek velilerimiz telefonla okulumuzu bilgilendirerek yine 21-29 Temmuz tarihleri arasında gelerek kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler. Belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayanlar kayıt hakkını kaybedecek olup, yerlerine oluşturulan yaş grupları dikkate alınarak 01 Ağustos 2022 tarihinden itibaren yedek listeden öğrenci alınacaktır.  

        Sabah, öğle ve sabah+kulüplü (tam gün) şubelerine kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenci listeleri ve yedek listeler ektedir. 

NOT: Kesin kayıt işlemleri ile ilgili her konuda bizzat okulumuza gelerek veya telefonla bilgi alabilirsiniz. Tel: (216) 634 34 62

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

6 Adet Çocuğun Vesikalık Fotoğrafı

1 Adet Velisinin Vesikalık Fotoğrafı (Giriş Güvenlik Kartı İçin )

Kayıt evrakları okul idaresinden temin edilecektir.

Sabah Grubu Kesin Kayıt Listesi TIKLAYIN

 

Öğle Grubu Kesin Kayıt Listesi TIKLAYIN

 

Kulüplü (Tamgün) Grubu Kesin Kayıt Listesi TIKLAYIN

 

Yedek Kayıt Listesi Sabah Grubu TIKLAYIN

 

Yedek Kayıt Listesi Öğle Grubu TIKLAYIN

 

Yedek Kayıt Listesi Kulüplü (Tamgün) Grubu TIKLAYIN




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 35  kişi beğendi