OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz Ümraniye ilçe sınırları içerisinde İş adamı Ethem SANCAK tarafından eşi Nurten Yıldırım SANCAK adına yaptırılmıştır.

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

TOGEM - Der tarafından, hayırseverler aracılığıyla 2014 yılı sonuna kadar 500 okul yaptırılması projesi çerçevesinde planlanarak, yapımı Sancak Holding sahibi Ethem Sancak tarafından üstlenilen anaokulunun inşaatına, 2012 yılı Aralık ayında başlanarak bina 10 ayda tamamlanmıştır. Arsa tahsisi, çevre düzenlemesi ve içinin tefrişatını Ümraniye Belediyesinin üstlendiği anaokulu, Bodrum + 2 katlı olup, 8 derslikten oluşmaktadır.

İşadamı Ethem Sancak tarafından eşi Nurten Yıldırım Sancak adına Ümraniye İnkılap Mahallesinde yaptırılan 8 derslikli Anaokulu´nun açılış töreni 31 Ekim 2013 Perşembe günü saat 12.00'de yapıldı.