Smile At Math

Smile At Math

          Bu projenin amacı okul öncesi dönem çocuklarına matematiksel kavram ve becerileri duyu temelli oyun ve materyal etkinlikleri ile kazandırmaktır.

          Proje kazanımlarına yönelik etkinlikleri Montessori temelli oyun, sanat, müzik, dans, drama, ritim-perküsyon, kodlama, fen, çalışmaları ile bütünleşik yaparak kullanılan klasik yöntemlerin dışına çıkılacak ve çocuk merkezli bütüncül bir yaklaşım benimsenecektir. Ayrıca süreç gereği aile destekli öğretim tekniklerini de daha çok kullanarak projemizin hem aileleri çocukları ile kaliteli zaman geçirme fırsatları sunmasına hem de çocukların ihtiyaç ve gelişimlerine uygun materyallerle eğitim alması sağlanacak.

          Proje farklı ülke ve şehirlerden projeye dahil olan öğretmenler görev paylaşımı yapacak ve her üye projenin bir parçası olacaktır.Proje süresince tüm öğrenciler aktif olacaktır.Farklı okullardan öğrenci grupları birlikte çalışılacak,ortak ürünler oluşturulacak ve materyaller geliştirilecektir.Oluşturulan tüm etkinlikler paylaşılacaktır.

          Projemiz süresince öğrencilerimizin işbirlikli çalışma becerileri, matematik becerileri gelişecek ve öğrenciler farklı kültürleri tanıyacaktır.

Projeyi okulumuzda Baha YEŞİLOĞLU öğretmenimiz uygulamaktadır.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi