STEM with Experiments for Kids

0-6 yaş dönemini kapsayan okul öncesi dönem insan gelişiminin kapsam, hız ve nitelik açısından en yoğun olduğu dönemdir. Okul öncesi dönemde bedensel, sosyal, duygusal, bilişsel ve dil gelişimleri açısından son derece önemli ve geleceği belirleyen özellikler kazanılmaktadır. Bu dönemde çocuğun kazandığı becelerilerden biride erken akademik becerilerdir. Okul öncesi dönemde çocuğun içinde bulunduğu tüm sosyal ilişkiler çevresindeki uyarıcı materyaller, çocuğun bu materyallerle nitelik olarak etkileşimde bulunması aldığı kaliteli eğitim ve becerileri üzerinde oldukça etkili olmaktadır. Öğrencilerimizde 21. Yüzyıl becerilerini geliştirmek için STEM yaklaşımı ile deneylerden yararlanarak proje kapsamında eğitimler planlanmış ve uygulanmıştır. Projemizin sanal tanıtım sergisi aşağıdadır.