Doğanın Zenginliği Projesi

04-05-2021                          Çocuklarda okul öncesi ve ilkokul dönemleri yaşamları boyunca öğrenmelerine en büyük katkı sağlayan evredir.Bu tespitle birlikte toplumda nice görevler üstlenecek olan bu miniklerin kalplerinde doğa sevgisine yönelik kalıcı öğrenme sağlayan, bireysel, toplumsal ve sosyal yönden çocukları destekleyen sınıf içi ve sınıf dışı muhtelif çalışmalar yaptırmak istedik. Öncelikle doğayı gözlemlemelerini sağlayarak ve merak duygularını besleyerek küçük bilim insanlarının doğanın zenginliği projesinde yer alarak eğitimin olmazsa olmazı aileyi de eğitime dahil ederek ve öğretmenin rehberliğinde çalışmalar yaptırarak daha yaşanılır bir dünya için adım atmayı hedefledik.